Leveringsvoorwaarden

Bezorging

Wanneer je bestelling op een doordeweekse dag voor 14:00 uur is afgerond wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Doorgaans word je bestelling dan de volgende dag geleverd. Wij bezorgen niet op zaterdag en zondag. Zijn de producten besteld in het weekend dan worden deze op maandag verzonden.

Het kan voorkomen dat een levering vertraagd wordt. Ook kan het een enkele keer voorkomen dat een bepaald product niet meer op voorraad is. Wij zullen je dan zo snel als mogelijk informeren over de verwachte levertijd.

Je kunt elke gewenst adres in Nederland of België opgeven om je bestelling te laten bezorgen. Dit hoeft niet het factuuradres te zijn.

De bezorging van je bestelling is uitbesteed aan DHL.

Verzendkosten

Voor elke afgeronde bestelling onder de € 50,00 wordt € 5.00 als bijdrage in de verzend- en verpakking kosten in rekening gebracht, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket. Vanaf een bestelling van € 50,00 is de verzending gratis.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen in de winkel tijdens de openingstijden. Uiteraard berekenen we dan geen verzendkosten.